Időpont:

2020. március 6–9.

Helyszín:

Baross Gábor Kollégium

A jelentkezésről

Sajnos az idei versenyre beteltek a férőhelyek, ezért nem lehetséges jelentkezni. De ne csüggedj, 2021. márciusában újra lesz Várostervezési Napok! Lájkold a Facebook oldalunkat, hogy ne maradj le a jövőévi jelentkezésről!

A Várostervezési Napokra minden résztvevőnek kötelező regisztrálnia, ezt az alábbi Jelentkezési űrlapon telhetitek meg. Jelentkezésnek csak egyetlen előkövetelménye van: valamelyik magyar felsőoktatási intézmény nappalitagozatos, BSc vagy MSc hallgatója legyél. Ugyan a műhelyversenyt elsősorban építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész és tájépítész-hallgatóknak hirdetjük, de akármelyik szakról, a várostervezés, közlekedés és urbanisztika iránt érdeklődő hallgatók is jelentkezhetnek. A jelentkezés és a részvétel ingyenes.

A jelentkezés határideje: február 29. 23:59

Amennyiben a jelentkezési létszám jelentősen túllépné az előre kalkulált maximális létszámot (ami 36 fő), úgy a jelentkezések elbírálásakor előnyt élveznek elsősorban azon szakterület hallgatói, ahonnan az arányosnál kevesebben jelentkeztek, másodsorban pedig azok, akik korábban adták le jelentkezésüket.

Csapatok jelentkezése

Az űrlapon lehetőség van megjelölni azokat, akikkel egy csapatba szeretnél kerülni. Viszont arra kérnénk, hogy minden csapattag egyénileg is regisztráljon. Igyekszünk mindenkit a kérések alapján beosztani, de ezt nem tudjuk garantálni.

Kérjük vegyétek megfontolásra, hogy a feladatok hatékony megoldásához mind a négy szak hallgatóira szükség van. Ezért nincs értelme annak, hogy például 4 építőmérnök hallgató egy csapatba kéri magát, A műhelyverseny egyik lényege egyébként is az, hogy új emberekkel, más egyetemek és karok hallgatóival ismerkedjetek meg. A csapatok várhatóan 5-7 fősek lesznek.

Jelentkezési űrlap

A jelentkezési űrlapot az alábbi linken találjátok: JELENTKEZÉS A férőhelyek beteltek, így sanos a további jelentkezés nem lehetséges!