Időpont:

2021. október 1–4.

Helyszín:

Baross Gábor Kollégium

A jelentkezésről

A Várostervezési Napokra minden résztvevőnek kötelező regisztrálnia, ezt az alábbi Jelentkezési űrlapon telhetitek meg. Jelentkezésnek csak egyetlen előkövetelménye van: valamelyik magyar felsőoktatási intézmény nappalitagozatos, BSc vagy MSc hallgatója legyél. Ugyan a műhelyversenyt elsősorban építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész és tájépítész-hallgatóknak hirdetjük, de akármelyik szakról, a várostervezés, közlekedés és urbanisztika iránt érdeklődő hallgatók is jelentkezhetnek. A jelentkezés és a részvétel ingyenes.

FIGYELEM! A versenyen csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni!

A jelentkezés határideje: szeptember 28. 23:59

Amennyiben a jelentkezési létszám jelentősen túllépné az előre kalkulált maximális létszámot (ami 42 fő), úgy a jelentkezések elbírálásakor előnyt élveznek elsősorban azon szakterület hallgatói, ahonnan az arányosnál kevesebben jelentkeztek, másodsorban pedig azok, akik korábban adták le jelentkezésüket.

Csapatok jelentkezése

A megszokottól eltérő módon nincs lehetőség megjelölni azokat, akikkel egy csapatba szeretnél kerülni. A műhelyverseny egyik lényege az, hogy új emberekkel, más egyetemek és karok hallgatóival ismerkedjetek meg. A feladat hatékony megoldásához mind a négy szak hallgatóira szükség van. A szervezők fogják beosztani a csapatokat úgy, hogy arányosan elosztják a jelentkezőket a szakuknak megfelelően. A csapatok várhatóan 5-7 fősek lesznek.

Jelentkezési űrlap

A jelentkezési határidő lejárt, már nincs lehetőség jelentkezni az idei versenyre.