Időpont:

2017. március 3–6.

Helyszín:

Baross Gábor Kollégium

A jelentkezésről

A Várostervezési Napokra minden résztvevőnek kötelező regisztrálnia, ezt az alábbi Jelentkezési űrlapon telhetitek meg. Jelentkezésnek csak egyetlen előkövetelménye van: valamelyik magyar felsőoktatási intézmény nappalitagozatos, BSc vagy MSc hallgatója legyél. Ugyan a műhelyversenyt elsősorban építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész és tájépítész-hallgatóknak hirdetjük, de akármelyik szakról, a várostervezés, közlekedés és urbanisztika iránt érdeklődő hallgatók is jelentkezhetnek. A jelentkezés és a részvétel ingyenes.

A jelentkezés határideje: február 26. 23:59 március 1. 23:59

A jelentkezési határidőt meghosszabbítottuk március 1-ig.

Csapatok jelentkezése

Az űrlapon lehetőség van megjelölni azokat, akikkel egy csapatba szeretnél kerülni. Viszont arra kérnénk, hogy minden csapattag egyénileg is regisztráljon. Igyekszünk mindenkit a kérések alapján beosztani, de ezt nem tudjuk garantálni.

Kérjük vegyétek megfontolásra, hogy a feladatok hatékony megoldásához mind a négy szak hallgatóira szükség van. Ezért nincs értelme annak, hogy például 4 építőmérnök hallgató egy csapatba kéri magát. A csapatok várhatóan 5-7 fősek lesznek. A műhelyverseny egyik lényege, hogy új emberekkel, más egyetemek és karok hallgatóival ismerkedjetek meg.

Jelentkezési űrlap

A jelentkezés lezárult.